tirsdag 28. november 2006

En sløv dag

Jeg ble ikke oppringt av Adecco og tilbudt en jobb idag... litt kjipt, og det trodde jeg aldri jeg kom til å si, men der forsvant det litt penger og strengt tatt er det ikke så gøy å sitte hjemme hele dagen og sløve som man kanskje skulle tro. Men hey... kanskje imorgen!

I mellomtiden kan jeg jo sitte her og planlegge litt høyt hva jeg skal bruke min nyvunne fritid på. Siden jeg jobber på hverdager har jeg litt mer kontroll over når jeg kan jobbe i helger, og vice versa.
Jeg har tatt meg den fritid å lage en liten liste
  • Begynne å jogge litt
  • Lage middag til fattern

Lang og fin, eller hva? Men det er alltids noe å starte med. Dessuten har jeg en saksofon jeg også må lære meg (Utlånt av en hederlig vennine med navn Kristina)

Ok... skifter fokus helt... i går kjøpte jeg den nye Morten Abel cd-en (jada, litt fan av morten abel) Men ÆRLIG TALT for noe kundefiendtlig dritt den var stappa inn i. Alle musikkfilene lå skjult langt inni enkrypterte filer som bare cd-ens "Player" kunne spille av. Resultatet? Sangene kan hverken flyttes inn i digitale spillelister eller legges over på MP3... og SPØR meg hvor ofte jeg gidder å bytte en cd bare for å høre på musikk. Jeg vurderer seriøst å sende den tilbake til butikken med krav om å få pengene igjen. Jeg har ikke lyst til å støtte et selskap som går utifra at enhver person er en skurk.

Vel vel, Daniels eventyr fortsetter senere... vent spent kjære seere

3 kommentarer:

Anonym sa...

Jeg stemmer for å sende tilbake Mortel Abel! Hurra!

Anonym sa...

jobba hos adecco i sommer, og der er (i oslo) er det sånn at hvis du møter opp på kontoret klokka 6.30 er det mer sansynlig du får jobb... jeg veit det er dødelig tidlig, men om du får kapra jobb den dagen er det jo verdt det ikke sant?! håper du finner noe snart1 klem*

Tobias sa...

Allright :)

Så nå er du med på å dele livet ditt på veven.

Jeg må si jeg er mektig imponert over din iver til å lære saxofon. Skulle ønske at jeg hadde samme iver med skolearbeidet mitt for tiden.

Jeg stemmer forresten også for å sende tilbake Morten Abel. På et prinsippielt grunnlag, ikke musikalsk.

Fred